werkwijze

Team

Netwerk van experts

Foreverbook wordt gemaakt door experts die de waarde en filosofie van dit unieke document erkennen. We putten hierbij uit een netwerk van de beste fotografen, illustrators, tekstschrijvers en journalisten, grafisch ontwerpers, gespecialiseerde drukkers en boekbinders.

Peter Bongers en Eloi Koster begeleiden het proces van begin tot eind.

 
Peter Bongers

Peter Bongers

Senior Advisor

Met 25 jaar ervaring in de grafische industrie is Peter Bongers een expert in de begeleiding van bijzondere boekprojecten voor zowel de creatieve en culturele sector.

Hij adviseert en regisseert het proces van begin tot einde, en weet zowel esthetisch als inhoudelijk aan te sluiten bij de wensen van zijn opdrachtgevers.

Het gegunde vertrouwen en zijn brede algemene kennis vormen een bijzondere toegevoegde waarde in de doorgaans complexe drukwerktrajecten.

Peter is senior adviseur bij NPN Drukkers.

Eloi Koster

Founder

Als grafisch ontwerper heeft Eloi Koster een sterk analytisch vermogen en weet dit altijd te vertalen naar een krachtig en esthetisch ontwerp.

Hij stuurt op inhoud en weet dit op een verhalende manier over te brengen.

Zijn brede kennis van materialen en technieken in combinatie met zijn betrokken manier van ontwerpen vormen de basis voor ieder boek.

Eloi is partner bij Studio Koster van Lienen.

Eloi Koster